Vegetarisk poké bowl

En härligt fräsch skål fylld med lime- och honungsmarinerad kål, krispiga grönsaker samt sushiris med god dressing.
Grillade kycklinglår

Marinera kycklinglår i en ljuvlig marinad med soja, ingefära, vitlök, lime, socker och fond. Efter några timmar i marinaden grillas de sedan saftiga på medelvärme.
Kyckling med koreanska smaker

Gillar man grillning, kyckling och asiatiska smaker, då är detta ett bra recept att testa. Kycklingen får en underbar smak från en marinad med citrongräs, ingefära, vitlök, soja och sesamolja.
Sweet and Spicy Chicken

En smakrik sallad med grillad kyckling med en ”sweet and spicy” glaze – fantastisk kombo av sött och salt! Salladen är fräsch och fruktig med en dressing med mango chutney, citron och olja.
Grillade grönsaker

Grillade grönsaker är ett supergott tillbehör till både kött, fågel och fisk. Eller varför inte som en vegetarisk rätt med en god sås. Grönsakerna får härlig smak från en asiatisk marinad med bland annat vitlök, ingefära, japansk soja och Go Chu jang. Toppa med gärna med något krispigt som nötter eller frön.
Marinerad Crispy beef

Marinerad krispig lövbiff med en smakrik asiatisk sås som ger den där ”sticky and sweet” känslan. Servera med ris och toppa med salladslök och sesamfrön.
Mrs Cheng´s Sweet and Sticky Bao Buns

Servera resterna av julskinkan i härliga vita bao buns! Stek den i en sticky and sweet glaze och fyll bao buns med picklad rödlök, pak choi, majonnäs och den härliga skinkan. Toppa med färsk koriander och sesamfrön.
Vegetarisk Yuxiang på krispig aubergine

Yuxiang är en klassisk kryddblandning som används i en sås, som kött och grönsaker traditionerligt kokas i, i det kinesiska köket. Här vänder vi ner krispig aubergine i såsen och toppar med örter.
Pankofriterade lammkotletter, sojarostad potatis och vårprimörer

Underbara pankofriterade lammkotletter med krispig yta serverade med sojarostad potatis, valda vårprimörer och en himmelsk pesto med koriander och pumpakärnor. En riktigt härlig vårrätt!
Ankbröst med fyllig körsbärshoisinsås

Fantastisk rätt med ankbröst och en sås med bland annat körsbär, stjärnanis, jordnötssmör och hetta från Srirachasås. Servera med pak choi, jasminris och Körsbärshoisinsåsen.
Smashed gyoza

Testa att äta gyoza på ett annorlunda vis – men fortfarande lika gott! Dippa i en god sås och njut!
Ramen med kyckling och grönsaker

Härlig ramen med kyckling, nudlar och grönsaker och smakrik buljong. Garnera med kokt ägg, sesamfrö, salladslök och koriander.