Char siu ”semla”

Char sui semla med marinerade grönsaker

Servera en annorlunda semla till middag på Fettisdagen! Här är en matig variant med fläskkarré i Char sui-marinad och marinerade grönsaker i bullar med japansk majonnäs och örter.

Stekt kyckling med rotfrukter

Stekt kyckling med rotfrukter i marinad

Härlig allt-på-en-plåt rätt med saftig kyckling och rotfrukter i en marinad med soja, lime, honung och ingefära. Servera med en perfekt kall sås med crème fraiche smaksatt med soja, lime, ingefära och hetta från Srirachasås.

Fisksoppa Tom Kha Gai-style

Fisksoppa Tom Kha Gai-style

Gör en snabb thailändsk fisksoppa – Tom Kha Gai-style med Mrs Cheng´s Green Curry som bas! Även om den går fort att göra så är den fylld av härliga smaker från vitlök, ingefära och kokosmjölk.

Yozu pannacotta med soja- och kolasås

Mrs Cheng´s Yozu pannacotta med soja- och kolasås

En italiensk klassisk dessert – fast här med en japansk twist där yozun ger en härlig citrussmak och syrlighet. Servera med en god kolasås smaksatt med japansk soja och garnera med färska bär.

Koreansk råbiff – Yukhoe

Mrs Cheng´s Koreansk råbiff

Koreansk råbiff kalllas för ”yukhoe”. Vi har smaksatt vår med en marinad på bland annat soja, sesamolja, vitlök och ingefära. Servera på ett salladsblad och toppa med äggula, tunt skivat päron, krasse, friterad lök och majonnäs.

Mrs Cheng´s Julcurry

Mrs Cheng´s julcurry

En härlig curry med ugnsbakade rotfrukter med five spice och Mrs Cheng´s Red Curry. Servera i djup tallrik och toppa med apelsincest, salladslök och chili!

Japanska potatisrullar

Japanska potatisrullar

Frasiga friterade potatisrullar med sesamfrön – underbara att servera som snacks, drinktilltugg, tillbehör eller som en rätt på buffébordet. Servera med en sojamayo att dippa dem i!

Teriyakilax med nudlar

Teriyakilax med nudlar

Saftig lax på stekta nudlar och grönsaker smaksatta med Sichuanolja och soja. Ringla på Teriakisås vid servering och toppa med en limeklyfta.

Temari sushi

Mrs Cheng´s Temari sushi

Temari sushi är små vackra sushibollar där man kan variera toppingen i oändlighet. Här har vi gjort dem med gurka, rädisa och lax. Servera med soja, wasabi och inlagd ingefära.

Sando Katsu BLT

Asiatisk tappning på en BLT med krispig dubbelpanerad kyckling varvad med stekt bacon, tomat och sallad. Underbar serverad rykande het tillsammans med Teriyakisås.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.