Tempura

Tempura grönsaker med grön dipsås

Fantastiska friterade grönsaker av valfri sort att dippa i en god sås! Perfekt fingermat vid minglet!

Deviled eggs

Deviled eggs

Kryddiga ägghalvor där äggulan har fått smak från Tabasco, paprikapulver och dijon. Blir extra fina om du använder Teägg som fått en vacker marmorering av teblad.

Teägg

Teägg

Teägg är inte bara väldigt goda utan också otroligt vackra att servera. Sitt vackra mönster får ägget genom att låta äggen koka en andra omgång i vatten med teblad i. Perfekta att använda när du vill göra Deviled eggs.

Srirachadressing

Mrs Cheng´s Srirachadressing

Stark sås med fin smak! Perfekt att addera till rätter eller tillbehör där du vill ha lite mer hetta!

Grillade grönsaker

Grillade grönsaker i asiatisk marinad

Grillade grönsaker är ett supergott tillbehör till både kött, fågel och fisk. Eller varför inte som en vegetarisk rätt med en god sås. Grönsakerna får härlig smak från en asiatisk marinad med bland annat vitlök, ingefära, japansk soja och Go Chu jang. Toppa med gärna med något krispigt som nötter eller frön.

Krispig gurksallad

Krispig gurksallad

En krispig gurksallad är perfekt att servera som tillbehör istället för en vanlig sallad. Dessutom går den vansinnigt for att göra och smakar fantastiskt.

Soja- och sesammayo

Mrs Cheng´s Soja- och sesammayo

Läcker mayo med reducerad japansk soja och smak av sesam från både olja och frön. En perfekt dippsås full av härlig nötighet!

Saffransbullar med sesam och ingefära

Mrs Chengs Saffransbulle med sesam och ingefära

Varför inte prova lussebullar med en asiatisk twist?! Våra saffransbullar får fin smak av ingefära och sesamfrön. Naturligtvis i lagom dos så att bakverkets stora stjärna – saffranet – får stå i rampljuset.

Japanska potatisrullar

Japanska potatisrullar

Frasiga friterade potatisrullar med sesamfrön – underbara att servera som snacks, drinktilltugg, tillbehör eller som en rätt på buffébordet. Servera med en sojamayo att dippa dem i!

Mrs Cheng´s Teriyakisås

Teriyakilax med nudlar

En härlig sås med fin sötma som passar lika bra som marinad eller som tillbehör till exempel en Katsu sandwich.

Mrs Cheng´s Sichuanolja

Mrs Cheng´s Sichuanolja

Varje asiatisk kök bör ha en riktigt god het olja – vår Sichuanolja får en djup smak av kanel, stjärnanis, Sichuanpeppar och chiliflakes. Perfekt att ringla över när du vill ha extra hetta eller när du wokar nudlar.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.