4 personer

Mrs Cheng´s dipsås

En härligt het dipsås med smak av chili, ingefära och citron.

Ingredienser

1 st röd chili
1,5 msk ingefära, hackad
1 st citron, skal & saft
3 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2,5 msk olja
1,5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
0,5 dl sesamfrön, rostade
1 tsk honung

Så här gör du

  1. Hacka chili och ingefära fint.
  2. Riv skal från citron och pressa sen ur saften.
  3. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och låt den mogna en stund innan servering.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.