Japanska potatisrullar

Japanska potatisrullar

Frasiga friterade potatisrullar med sesamfrön – underbara att servera som snacks, drinktilltugg, tillbehör eller som en rätt på buffébordet. Servera med en sojamayo att dippa dem i!

Teriyakilax med nudlar

Teriyakilax med nudlar

Saftig lax på stekta nudlar och grönsaker smaksatta med Sichuanolja och soja. Ringla på Teriakisås vid servering och toppa med en limeklyfta.

Temari sushi

Mrs Cheng´s Temari sushi

Temari sushi är små vackra sushibollar där man kan variera toppingen i oändlighet. Här har vi gjort dem med gurka, rädisa och lax. Servera med soja, wasabi och inlagd ingefära.

Sando Katsu BLT

Asiatisk tappning på en BLT med krispig dubbelpanerad kyckling varvad med stekt bacon, tomat och sallad. Underbar serverad rykande het tillsammans med Teriyakisås.

Tonkatsu

Mrs Cheng´s Tonkatsu

Tonkatsu är en japansk schnitzel som dubbelpanerats och stekts krispigt gyllenbrun. Serveras med ris, en krämig coleslaw och Katsusås.

Biff med bambuskott

Mrs Cheng´s Biff med bambuskott

En riktig klassiker – Biff med bambuskott! Biffen marineras i vår egen Hoisinsås, ingefära och chili. Servera med broccoli och ris.

Sichuan nudlar

Mrs Cheng´s Sichuan nudlar

En god vegetarisk nudelrätt med grönsaker och tofu som får fin sälta från sojan och hetta från Sichuanoljan.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.