Nudelomelett med korv och strimlade grönsaker

Ett perfekt sätt att göra omeletten lite mer matig är att blanda i nudlar! Tillsammans med grönsaker och korv får du en perfekt lunch.
Beefnoodles med pak choi och krämiga ägg

Snabba och goda nudlar med biff, pak choi, salladslök och chili. Toppa med örter och servera med ett halvt sojaägg.
Cheng’s Japchae med biff och grönsaker

Härlig Japchae med strimlad och marinerad biff, wokade grönsaker, ägg och en god sås med smak av soja, honung, lime och sesamolja.
Halloween nudelsoppa

Servera en värmande nudelsoppa med finskurna grönsaker och kyckling till Halloween!
Tofusallad med avokado

Härlig tofu och avokadosallad där tofun fått rimmas innan den läggs upp. Ringla över Mrs Cheng´s Hoisinsås och toppa med salladslök och chili.
Potatisvåfflor med asiatisk kålsallad

Goda krispiga påfflor, som du tillagar i våffeljärnet, serverade med en krämig kålsallad med smak av soja, ingefära och sesamolja.
Mrs Cheng’s Red pork

Ett fantastiskt rödbrässerat fläsk – Red pork – som har fått koka mört i vin och sedan glaseras med soja, ingefära, stjärnanis och farinsocker. Underbart gott serverat med ris och ångade grönsaker.
Mrs Cheng’s Asiatiska Pinsa

Varför inte testa Pinsa till helgen – med en asiatisk touch! Vi serverar den bianco med crème fraiche och ost, toppad med lax doppad i soja, picklad rödlök, ruccula och sesamfrön.
Mrs Cheng´s heta kräftor

Varför inte testa något nytt på kräftskivan – woka dina kräftor på grillen tillsammans med Mrs Cheng´s Röd curry grytbas. Servera dem med bröd och lime.
Tofu-curry med pak choi

Servera denna Panaeng curry vegetarisk med bitar av tofu, pak choi och vattenkastanjer. Servera med kokt ris, färska örter och tunt skivad paprika.
Cheng’s Moules Frittes med grön curry

Moules Frittes i asiatisk tappning med smak av green curry. Servera nykokta tillsammans med pommes frittes och sojamajonnäs.
Havets burgare med marinerad tonfisk

En fantastisk burgare från havet är svår att motstå! Marinerad och grillad tonfisk som skivas och får sällskap av lite goda grönsaker i brödet. Servera med sötpotatispommes, sojamajonnäs, wasabimayo och lime.