Nudeltoppings
spice it up!
Vi tycker såklart att Mrs Cheng´s Yakisobanudlar är fantastiska på egen hand. De är enkla att tillaga, klara att äta på bara 3 minuter och de smakar fantastiskt gott eftersom de innehåller Mrs Cheng´s Yakisobasås.
Men om du skulle vilja variera dina smakupplevelser så kommer här några idéer på saker som vi gillar att addera som toppings – allt från picklade grönsaker till våra favorit Kokt ägg med krämig gula eller Sichuanolja för extra kick.
Salladslök, koriander, sesam och rostad lök
Finstrimla salladslök, särskilt de gröna delarna och koriandern. Strö det över nudlarna direkt i koppen. Tillsätt även sesamfrön och rostad lök.
Chiliolja
Önskar du lite mer hetta och ”punch” till dina nudlar? Ringla över Mrs Cheng´s goda Sichuanolja och du har en härlig smaksensation.
Ägg med krämig gula
Koka ägg försiktigt i 6 minuter och 30 sekunder och spola dem sedan omedelbart i kallt vatten tills de är helt svala. Skala under rinnande vatten för lättare skalning. Dela ägget och addera det till dina nudlar. Om du önskar lite hetta ringa lite Sichuanolja ovanpå.
Picklad gurka
Vill du ha mer crunch, fräschör, ett uns chilihetta och mer umami? Toppa då dina nudlar med lite sojapicklad gurka.
Extra grönt
Bladgrönsaker som Pakchoy eller grönkål är perfekt att fräsa på lite snabbt i en panna med en skvätt olivolja, salt och chiliflakes. Varför inte testa Mrs Cheng´s sojarostade kålchips som topping?