4 personer

Sojarostad kål

Ingredienser

1 påse spetskål
3 msk rapsolja
1 msk Mrs Cheng Kinesisk soja
2 msk sesamfrön

Så här gör du

Plocka kålen i bitar, ta bort de hårda nerverna. Skölj kålen och låt den torka på en handduk. Lägg den i en bunke och smaksätt med oljan soja och sesam. Lägg kålen på ett ugnsgaller och rosta den i 10 minuter på 150 grader. Sänk sedan värmen till 75 grader och låt den stå ytterligare ca 45 minuter i ugnen tills den är krispig

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.