4 personer

Sichuan nudlar

En god vegetarisk nudelrätt med grönsaker och tofu som får fin sälta från sojan och hetta från Sichuanoljan.

Ingredienser

200 g äggnudlar
3 msk olja
400 g wokgrönsaker
200 g tofu, silken style
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
Sichuanolja, se recept (länk i instruktioner)

Så här gör du

  1. Förbered nudlarna enligt förpackningens instruktioner.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna, stek tofun hastigt och lägg sedan åt sidan.
  3. Stek sedan grönsakerna hastigt på hög värme.
  4. Efter någon minut så tillsätt nudlarna och stek ytterligare en minut.
  5. Rör försiktigt i tofun och smaksätt med Sichuanolja och japansk soja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.