4 personer

Halv hummer med Soja- och sesammayo och Wakame

Bjud på hummer till nyår! Dekorera en halv hummer med nötig Soja- och sesammayo, hetta från den Asiatiska cocktailsåsen, fräsch Wakame och krasse. Njut!

Ingredienser

4 st humrar
4 portioner Wakame (sjögrässallad som finns i välsorterade matbutiker)
Soja- och sesammayo (se receptlänk i instruktioner)
Asiatisk cocktailsås (se receptlänk i instruktioner)
Smörgåskrasse

Så här gör du

  1. Dela humrarna i halvor och lägg upp på tallrikar.
  2. Dekorera humrarna med Wakame, krasse och spritsa ut klickar av Soja- och sesammayo och den Asiatiska cocktailsåsen.
  3. Lägg upp det resterande av såserna i skålar och servera till!

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.