4 personer

Asiatisk Tofu-Skagen

En asiatisk och vegetarisk variant av Toast Skagen med tofu, babyspenat och sesamfrön. Toppas med noriflakes, koriander och lime.

Ingredienser

1 sats majonnäs (se länk i instruktioner)
200 g tärnad tofu
25 g babyspenat
1 msk sesamfrön
4 skivor toastbröd
2 msk smör
4 blad krispig sallad
4 msk noriflakes
Koriander eller bredbladig persilja
Limeklyftor

Så här gör du

  1. Gör majonnäsen och ställ den i kylen.
  2. Tärna tofun och lägg den i en bunke tillsammans med spenat och sesamfrön, tillsätt 6 msk majonnäs och blanda.
  3. Stek bröden i smöret och lägg dem på assietter.
  4. Lägg på salladsbladen och toppa med tofusalladen.
  5. Strö över noriflakes och koriander, servera tillsammans med lime.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.