4 personer
20 minuter

Wokade nudlar

Ingredienser

250g äggnudlar
200g kyckling, kalkon, vegetariskt eller fläsk, strimlat
400g wokgrönsaker färska
2 msk olja
Woksås:
3 msk Mrs Chengs kinesisk soja
1 tsk Touch of Taste fond, kyckling eller grönsak
1 msk strösocker
1 msk pressad lime
3 msk vatten
1 tsk majsmjöl

Så här gör du

Blötlägg nudlarna i varmt vatten i ca 15 minuter, dela försiktigt på dem och låt dem rinna av. Rör ihop alla ingredienserna till woksåsen. Hetta upp en wok eller stekpanna och stek kött eller fågel samt grönsaker på hög värme. Tillsätt nudlarna och woksåsen. Låt det koka upp under omrörning och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.