4 personer
40 minuter

Vårrullar

Ingredienser

12 ark vårrulledeg
1 ägg, uppvispat
Fyllning:
150 gr vitkål, finstrimlad
3 dl morot, riven
4 st salladslökar, finstrimlade
1 msk olja
400 gr färs, nöt/bland/kyckling eller vego
3 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
Hot Sauce, tex Tabasco
Eventuellt 1 dl strimlade korianderblad
Olja till fritering
Mrs Cheng´s Japansk soja och Thai Sweet Chilisås till servering

Så här gör du

  • Stek färsen smulig i oljan.
  • Tillsätt kål, morötter och salladslök, stek tills kålen är mjuk.
  • Smaksätt med soja, chili salt och peppar. Låt det koka tills det blir en torr färs. Låt den sedan kallna. Rör eventuellt i korianderbladen.
  • Pensla arket med ägg. Lägg på en sked fyllning och vik in kanterna och rulla ihop till en tät vårrulle.
  • Fritera rullen gyllenbrun och servera dem tillsammans med soja och chilisås.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.