6 personer

Varm auberginelåda

Ingredienser

3 små auberginer
3 msk rapsolja
1 dl finhackad lök
2 dl hackade örter
1 burk Mrs Cheng's Grytbas Röd Curry

Så här gör du

Skär auberginen i 3 millimeter tjocka skivor på längden. Stek dem hastigt på båda sidorna i oljan. Rulla ihop skivorna och lägg dem i en ugnsfast form. Sila bort grönsakerna från grytbasen och slå spadet över auberginerna (spara grönsakerna till wok eller gryta). Baka i ugn, 15 minuter på 200°, ta ut och strö över örterna. Servera auberginelådan varm.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.