Temari sushi är små vackra sushibollar där man kan variera toppingen i oändlighet. Här har vi gjort dem med gurka, rädisa och lax. Servera med soja, wasabi och inlagd ingefära.
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
800 g sushiris, kokt
Mrs Cheng´s Japansk Soja
Inlagd ingefära "sushi gari"
Wasabi
Olika toppingar t ex lax, gurka och rädisa
Plastfilm
Så här gör du
Lägg ut topping på en bit plastfilm, lägg på lite wasabi och toppa med en liten hög ris.
Rulla ihop bollen med hjälp av plastfilmen och servera bollarna tillsammans med soja, gari och wasabi.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.