4 personer

Sommarrullar

Ingredienser

12 blad rispapper
Dipsås, valfri
2 st morötter
0,5 st gurka
2 st salladslökar
1 st gul paprika
1 st röd paprika
Späda skott, tex mizunasallad
100 g ostronskivling
1 msk smör
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 msk socker
3 msk risvinäger
Färsk koriander eller bredbladig persilja

Så här gör du

  • Vispa samman socker och risvinäger.
  • Strimla morötterna och rimma dem ca 30 minuter i vinägerlagen.
  • Riv ostronskivlingen i bitar, stek den i smöret och avsluta med sojan. Låt svampen svalna.
  • Strimla resterande grönsaker och plocka örterna.
  • Lägg rispapperna, ett åt gången efterhand som du gör rullarna, 30 sekunder i kallt vatten.
  • Lägg på fyllningen och rulla ihop till en fin rulle.
  • Servera dem direkt tillsammans med någon god dippsås.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.