4 personer

Sesamsallad

Ingredienser

4 portioner glasnudlar, kokta, kalla
1 msk olja
Salladsgrönsaker
Till dressing:
1 dl majonnäs
2 msk Mrs Chengs Japansk Soja
1 msk risvinäger
1 msk flytande honung
1 tsk sesamolja
2 msk rostade sesamfrön

Så här gör du

Olja in de kokta risnudlarna så att de inte klibbar. Skär alla grönsaker i fina bitar. Vispa samman dressingen och smaka av med soja och sesamolja. Blanda grönsakerna och nudlarna, lägg på ett fint fat och ringla dressingen över.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.