3 personer
10 minuter

Panaeng Curry

Ingredienser

300g blomkålsbuketter
1 msk matolja
100g svamp, skivade
1 burk Mrs Cheng's Paneang Grytbas
1 dl tärnade cocktailtomater
Jasminris

Så här gör du

Bryn blomkål och svamp några minuter, slå på grytbasen och låt det koka sakta ca 15 minuter tills blomkålen är mjuk. Servera grytan tillsammans med ris och strö på tomaterna. Tips–toppa riset med rostade sesamfrön.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.