8 personer
15 minuter

Mrs Cheng´s rostbiff

Till 8-10 personer på buffé

Ingredienser

600 gr rostbiff i tunna skivor
1 msk sesamfrön
Till Glaze:
1 msk vitlök, hackad
1 msk ingefära, riven
1 dl strösocker
1,25 dl Mrs Cheng´s Japansk soja
1 dl vatten
1 msk risvinäger
1 msk lime, pressad
2 tsk majsstärkelse

Så här gör du

  • Slå alla ingredienserna till glazen i en kastrull och låt det koka upp under omrörning.
  • Låt glazen kallna.
  • Lägg upp rostbiffsskivorna på fat och ringla generöst på glazen och strö över lite sesamfrön.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.