4 personer

Mrs Chengs pak choi

Goda tillbehör kan man inte få för mycket av! Ångad pak choi toppad med chili, salladslök och Sichuanolja kan du servera till i princip allt!

Ingredienser

2 st pak choi
2-4 msk Mrs Cheng´s Sichuanolja, se länk i instruktionerna
1 st röd chili
1 st salladslök

Så här gör du

  1. Skiva chili och salladslök tunt och lägg det i isvatten.
  2. Ånga pak choien några minuter och lägg den sedan på serveringsfat.
  3. Toppa med chili, salladslök och Sichuanolja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.