10 personer

Mrs Cheng’s Nudelsallad

För 10 personer på buffé

Ingredienser

500 gr äggnudlar
1 bunt salladslök
2 st morötter
2 st pac choi
2 st spetspaprikor
150 gr champinjoner
65 gr babyspenat
Marinad:
4 msk olja
2 msk Mrs Cheng's Japansk soja
4 msk Thai sweet chili
1 msk lime, pressad
Dressing:
2 dl majonnäs
2 msk Mrs Cheng Japansk soja
2 msk sesamfrön
0,5-1 tsk sesamolja
Salt och svartpeppar

Så här gör du

  • Vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Koka nudlarna, spola dem kalla, låt dem rinna av och blanda i marinaden. Ställ åt sidan.
  • Vispa samman alla ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar.
  • Skala, ansa och skölj grönsakerna och skiva dem i fina bitar. Blanda nudlar och grönsaker och lägg upp salladen på ett fat. Ringla över dressingen.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.