8 personer

Mrs Chengs krispy topping

Ingredienser

1 dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
2 msk Mrs Chen Japansk Soja
0,5 dl kokosflingor alt kokosflakes
0,5 dl rostad lök

Så här gör du

Hetta upp en stekpanna och rosta solros- och pumpafrön någon minut tills de börjar bli gyllenbruna. Ringla på sojan under omrörning. Dra stekpannan från värmen och rör i kokos och lök. Häll över krispet i en skål.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.