4 personer

Mrs Cheng´s Katsusås

En härlig Katsusås med både sting och sötma. Servera som dippa eller som en sås till Tonkatsu på kyckling med ris och coleslaw.

Ingredienser

4 msk Heinz ketchup
2 tsk HP-sauce
1 tsk Coleman´s senapspulver
1 tsk sesamolja
1,5 msk Mirin
1 msk Worcestershire sauce
1 msk honung, flytande
1 msk Teriyakisås
1,5 msk Mrs Cheng´s Japansk Soja

Så här gör du

  1. Rör samman alla ingredienser i en liten kastrull, låt det koka upp under omrörning.
  2. Servera såsen varm som tillbehör.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.