4 personer
10 minuter

Mrs Cheng´s Grönsaksmarinad

Perfekt marinad som passar så bra till ugnrostade rotfrukter. Ekologisk Grönsaksfond, japansk soja, råsocker, lime, vitlök, röd chili och salladslök.

Ingredienser

1 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 msk råsocker
2 msk lime, pressad
1 msk vitlök, finhackad
1 tsk röd chili, finhackad
1 dl salladslök, finstrimlad
1 msk Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienser och smaka av med fond, salt, lime och socker.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.