4 personer

Matjesill med brynt sojasmör

Ingredienser

6 st hela matjesillfiléer
400 g små kokta färskpotatis
4 st kokta ägg
6 st rädisor
0,5 dl rödlök, hackad
0,5 dl gräslök, hackad
1 knippe färsk dill
50 g smör
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 dl gräddfil
1 liten burk fisk- eller algrom

Så här gör du

  • Dela potatis och ägg.
  • Dela sillen på längden.
  • Bryn smöret i en liten kastrull, när det är gyllenbrunt så tillsätt sojan och låt det koka upp.
  • Lägg upp allt på ett fat och skeda på det varje sojasmöret.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.