3 personer
20 minuter

Massaman

Ingredienser

300g kycklingfilé
100g champinjoner
1 msk matolja
1 burk Mrs Cheng's Massaman Curry Grytbas
Örter, chili, salladslök

Så här gör du

Skär kycklingen i bitar. Bryn kyckling och svamp i olja några minuter, slå i grytbasen och låt det koka sakta 20 minuter. Servera curryn överströdd med örterna.

Tips – lägg de plockade örterna några minuter i isvatten så de blir krispiga, lägg dem sedan på hushållspapper så de får rinna av.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.