4 personer
45 minuter

Kyckling­köttbullar med sataysås

Ingredienser

500g kycklingfärs
1 dl grädde
4 msk ströbröd
1 msk finhackad vitlök
2 msk Mrs Chengs Japansk soja
1 burk Mrs Chengs Satay Curry Grytbas
4 portioner kokt jasminris
1 knippe färsk koriander
4 klyftor lime

Så här gör du

Blanda grädde, vitlök, soja och ströbröd. Blanda i kycklingfärsen och rör till en slät smet. Låt den vila 30 minuter i kylen. Rulla små fina köttbullar, stek dem i olja och slå i satayen. Låt det koka upp och servera köttbullar, sås och ris. Tips–strö över lite sesamfrön.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.