6 personer

Krispig grönkål

Ingredienser

300 g färsk grönkål
3 msk rapsolja
Dressing:
2 tsk mald pomerans
1 tsk mald nejlika
2 tsk pressad lime
2 msk Mrs Cheng's Japansk soja
1 msk rapsolja

Så här gör du

Riv kålen i bitar, ta bort den tjocka stjälken. Skölj kålen och låt den rinna av och torka på en kökshandduk. Lägg kålen i en långpanna, ringla på dressingen och blanda noga. Rosta kålen på 120° i ca 20-25 minuter tills kålen är krispig. Servera kålen som krispigt tillbehör eller som snacks.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.