Bjud på hummer till nyår! Dekorera en halv hummer med nötig Soja- och sesammayo, hetta från den Asiatiska cocktailsåsen, fräsch Wakame och krasse. Njut!
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
4 st humrar
4 portioner Wakame (sjögrässallad som finns i välsorterade matbutiker)
Soja- och sesammayo (se receptlänk i instruktioner)
Asiatisk cocktailsås (se receptlänk i instruktioner)
Lägg upp det resterande av såserna i skålar och servera till!
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.