3 personer
30 minuter

Gul curry

Ingredienser

300g kycklingfilé
1 liten röd paprika
6 st minimajs
1 burk Mrs Chengs Gul Curry Grytbas
1 knippe färsk koriander
3 portioner kokta nudlar

Så här gör du

Skär kycklingen ibitar, tärna paprikan grovt, dela majsen i bitar. Slå i grytbasen i en kastrulloch låt det koka upp. Lägg i kyckling och grönsaker, låt det koka sakta 10 minuter tillkycklingen är mör och genomstekt. Servera grytan tillsammans med ris och strö över örter.Tips–gillar Du inte koriander så ersätt den med bladpersilja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.