4 personer

Grön Nasi Goreng

Ingredienser

250g svamp, t ex champinjon, ostronskivling och shiitake
1 st lök
400 g salladskål
3 st salladslökar
2 msk olja
100g bladspenat
6 dl kokt ris, kallt
4 msk Mrs Chengs Japansk Soja
2 msk sweet chilisås
Koriander eller bredbladig persilja
4 st stekta ägg

Så här gör du

Ansa och dela svampen. Skala och hacka löken samt strimla salladskålen och salladslöken. Skölj och låt spenatbladen rinna av. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller wokpanna. Stek alla grönsaker på hög värme. Tillsätt ris, soja, chilisås, fond, spenat och svamp. Låt allt bli varmt och servera rykande varmt med ett stekt ägg.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.