4 personer
30 minuter

Grillade Pilgrimsmusslor med nudlar och Sichuanolja

En perfekt förrätt är grillade pilgrimsmusslor med nudlar, sparris, röd chili, salladslök, japansk soja och som pricken över i:et – Mrs Cheng´s Sichuanolja!

Ingredienser

4 stora eller 8 mindre pilgrimsmusslor
50 g Mrs Cheng´s nudlar, Veggie
1 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
4 st sparris
2-4 msk Mrs Cheng´s Sichuanolja, se länk i instruktionerna
1 st röd chili
1 st salladslök

Så här gör du

  1. Skiva chili och salladslök tunt och lägg det i isvatten.
  2. Koka sparrisen i 30 sekunder dela den sedan i fina bitar.
  3. Koka nudlarna och smaksätt dem med japansk soja.
  4. Grilla musslorna och lägg dem på skalen eller i skålar tillsammans med nudlar, salladslök, chili och sparris.
  5. Servera dem tillsammans med Sichuanolja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.