4 personer
20 minuter

Flatbreadpizza

Ingredienser

4 st flatbread pizzabottnar
2 dl pizzasås
4 dl riven mozzarella
300 gr pulled fläsk/kalkon/veganskt alternativ
Till sojamayo:
1 st ägg
2 tsk vit vinäger
0,5 msk dijonsenap
2 dl solrosolja
0,5 dl Mrs Cheng´s Japansk soja

Så här gör du

Börja med majonnäsen, slå sojan i en liten kastrull och låt det koka tills en tredjedel återstår, ställ den åt sidan för att svalna. Slå ägg, vinäger, senap och soja i en högsmal bunke. Slå i oljan med en tunn stråle undertiden du kör med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.

Bred såsen på pizzan, strö på ost och toppa med pulled kött, fågel eller veganskt. Grädda pizzan, 250° i 3-5 minuter. Toppa med rucola och ringla över sojamayon.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.