4 personer
25 minuter

Chicken Laksa

Ingredienser

1 burk Mrs Cheng´s Grytbas Röd Curry
400 g kyckling, lår- eller bröstfilé, tärnad
2 msk olja
200 g champinjoner, klyftade
1 st paprika, tärnad
50 g salladslök, skivad
1 liten lök
1 klyfta vitlök, skivad
1 msk färsk ingefära, finhackad
1 msk fisksås
1 msk strösocker
1 msk pressad lime
Till servering:
4 portioner kokta nudlar
1 bunt färsk koriander

Så här gör du

Bryn kycklingen några minuter, lägg den sedan åt sidan. Bryn alla grönsaker i någon minut och lägg tillbaka kycklingen och slå i grytbasen. Låt det koka sakta i 10 minuter. Smaka av med fisksås, lime och socker. Servera laksan tillsammans med nudlar och koriander.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.