6 personer

Char Sui

Ingredienser

1 kg fläskkarré, hel bit, benfri
Till marinaden:
2 msk finhackad färsk ingefära
2 msk finhackad vitlök
0,75 dl Mrs Cheng Kinesisk Soja
0,75 dl socker
1 msk Toch of Taste Kycklingfond
2 st stjärnanis
1 tsk pressad lime
1 bit hel kanel
5 st kryddnejlika

Så här gör du

Blanda samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg köttet i en påse, slå på marinaden och låt det marinera 1 dygn i kylen.

Lägg köttet i en ugnsfast form tillsammans med marinaden. Stek köttet i ugn, 175° i ca 1-1,5 timmar tills köttet är genomstekt och mört. Ös köttet med marinaden under stekningen.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.
Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.