8 personer

Vegetariska Kinafärsroulader

Kryddiga vegetariska kinafärsroulader som passar både som snacks och på en buffé. Färsen får härlig smak av vitlök, ingefära och sesamolja.

Ingredienser

200 g vegetarisk formbar färs
2 msk Mrs Cheng´s Mushroom Soy
1 msk hackad vitlök
1 msk riven ingefära
1 tsk sesamolja
1 ark smördeg
1 ägg
2 msk sesamfrön

Så här gör du

  1. Blanda färsen med soja, vitlök och ingefära.
  2. Lägg ut smördegsarket och lägg ut färsen.
  3. Rulla ihop till en rulle, pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfröna.
  4. Baka i ugn, 200° i ca 10-12 minuter.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.