God mat behöver inte ta en massa tid. Här gör vi en snabb currygryta med Mrs Cheng´s nudlar, valfri grytbas, wokade grönsaker och kyckling eller ett veganskt alternativ. Snabbt, gott och enkelt!
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
4 portioner Mrs Cheng´s nudlar, Veggie
1-2 burkar Mrs Cheng´s Grytbas, välj din favorit
300 g wokgrönsaker, t ex broccoli, salladslök, morot och lök
200 g kyckling eller veganskt alternativ
2 msk olja
Så här gör du
Tillaga nudlarna enligt förpackningens instruktioner och låt dem rinna av.
Strimla och stek, i en rymlig gryta, kyckling eller veganskt alternativ tills det fått fin färg och är genomstekt.
Lägg sedan i grönsakerna och fräs någon minut till.
Slå i grytbasen, låt det koka upp och tillsätt nudlarna.
Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.