4 personer

Sobanudlar med pac choi, ingefära och salladslök

En god nudelrätt som inte tar lång tid att göra! Wokade sobanudlar och pac choi, salladslök och ingefära som smaksätts med soja, risvinäger och socker. Servera nudlarna med stekt ägg på toppen.

Ingredienser

300 g sobanudlar
1 knippe salladslök
2 msk ingefära, riven
1 msk risvinäger
2 tsk socker
4 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 msk olja
1 knippe pac choi
4 st ägg, stekta

Så här gör du

  1. Koka nudlarna enligt förpackningens instruktioner. Låt dem rinna av.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna.
  3. Stek, salladslök, ingefära och pac choi någon minut.
  4. Tillsätt nudlar, risvinäger, socker och soja.
  5. Vänd runt och smaka av med ev mer socker, vinäger och soja.
  6. Servera tillsammans med stekt ägg.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.