4 personer

Kra Pao med jasminris, färs och bönor

Kra Pao, som är en smakrik stir-fry, serverar vi med färs vi steker med chili, vitlök, bönor och kryddas med ostronsås, soja, fisksås, socker och lime. Servera med jasminris och stekt ägg.

Ingredienser

600 g färs - kyckling, fläsk, nöt eller vegetarisk
1-3 tsk färsk chili, hackad
1 msk vitlök, hackad
1 st lök, hackad
250 g bönor, t ex gröna eller vax
4 msk ostronsås
4 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 tsk fisksås
2 tsk socker
2 tsk pressad lime
1 msk olja
2 dl basilika (helst holy basil eller thai basil)
4 st stekta ägg
Jasminris till servering

Så här gör du

  1. Stek färsen smulig i oljan.
  2. Tillsätt chili, vitlök, bönor och lök, låt det fräsa ytterligare någon minut.
  3. Smaksätt med ostronsås, soja, fisksås, socker och lime.
  4. Rör i basilikabladen och servera tillsammans med stekt ägg och ris.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.