Snabba och goda nudlar med biff, pak choi, salladslök och chili. Toppa med örter och servera med ett halvt sojaägg.
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
4 påsar Mrs Cheng´s Snabbnudlar (valfri smak och tillagade enligt förpackningens instruktioner)
4 st biffar av mört nötkött t ex ryggbiff eller entrecote
2 stånd pak choi
Salladslök, tunt strimlad
Röd chili, tunt skivad
Örter
2 st ägg
Så här gör du
Grilla biffen till önskad stekningsgrad, låt den vila och skär sedan upp den.
Dela och grilla pak choien.
Toppa de nykokta nudlarna med grillad biff och pac choi,
Toppa sedan med lök, chili och örter.
Servera med halverade krämiga ägg.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.