Servera en värmande nudelsoppa med finskurna grönsaker och kyckling till Halloween!
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
4 påsar Mrs Cheng´s Snabbnudlar
4 dl finskurna grönsaker t ex pumpa, kål, salladslök och svamp
4 st kycklinglårfiléer, gärna med skinn
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 msk sesamfrön
Så här gör du
Bryn kycklinglåren och lägg dem i en gryta.
Slå på vatten tills det täcker kycklinglåren. Tillsätt påsarna med kryddor och soja.
Låt kycklingen koka sakta 30 minuter under lock tills den är mör och genomkokt.
Tillsätt grönsaker och nudlar och låt det koka ytterligare 1 minut.
Servera i skålar, toppa gärna med sesam, örter och strimlad salladslök.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.