4 personer

Mrs Cheng´s heta kräftor

Varför inte testa något nytt på kräftskivan – woka dina kräftor på grillen tillsammans med Mrs Cheng´s Röd curry grytbas. Servera dem med bröd och lime.

Ingredienser

2 paket kokta kräftor med skal
1 burk Mrs Cheng´s Röd Curry
Limeklyftor
Till marinaden:
1 msk hackad vitlök
1 msk hackad ingefära
2 st röda chili, skivade
2 msk pressad lime
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 dl olja
Till servering:
Bröd

Så här gör du

  1. Skölj kräftorna snabbt och låt dem sedan rinna av ordentligt.
  2. Blanda marinaden och vänd runt kräftorna och låt det marinera 1 timme, vänd runt med jämna mellanrum.
  3. Ställ en wok på grillen och när den är riktigt varm så slå i kräftorna.
  4. Låt dem steka 5 minuter under omrörning.
  5. Slå i curryn och låt det koka upp.
  6. Servera kräftorna varma tillsammans med bröd och lime.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.