4 personer

Kall sås till kyckling

Perfekt kall sås med crème fraiche att servera till kyckling – smaksatt med soja, lime, ingefära och hetta från Srirachasås.

Ingredienser

2 dl crème fraiche
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1 msk Mrs Cheng´s Mushroom soja
1 msk lime, pressad
1 msk honung, flytande
1 msk ingefära, riven
1-3 tsk Srirachasås
1 msk sesamfrön, hela eller malda

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser och smaka av med lime, Srirachasås och soja.

Tips! Servera såsen till Stekt kyckling med rotfrukter!

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.