Putsa bort synliga senor och hårt fett, smaksätt köttet med salt och svartpeppar.
Baka köttet i ugn eller grill, 30 minuter på 150 grader och sedan 4 timmar på 100 grader. Låt det kallna och skär upp i 4 skivor.
Vispa samman glazen och blanda alla ingredienser till coleslawn.
Grilla karréskivorna och pensla upprepade gånger med glazen tills köttet är genomvarmt.
Stek pitabröden i lite olja tills de blåst upp sig. Montera fina burgare med bröd, karré, sallad och coleslaw.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.