10 personer

Satayglaze

Ingredienser

1 dl Mrs Cheng's grytbas Satay
1 msk jordnötssmör
1 msk farinsocker
2 msk Mrs Cheng Japansk soja
1 tsk Maizena (utrört i 1 tsk vatten)

Så här gör du

  • Häll 1 del sataysås utan grönsaksbitar i en liten kastrull tillsammans med jordnötssmör, farin och soja.
  • Låt det koka upp och red av med maizena utrört i vatten.
  • Låt det koka upp och låt sedan svalna.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.