Grillade Pilgrimsmusslor med nudlar och Sichuanolja

En perfekt förrätt är grillade pilgrimsmusslor med nudlar, sparris, röd chili, salladslök, japansk soja och som pricken över i:et – Mrs Cheng´s Sichuanolja!
Grillad biff i bao bröd

Asiatisk semla

Låt oss presentera vår variant på årets semla! Mjukt och fluffigt Japanese milk bread fyllt med mango, kokos dulce de leche, vispgrädde och rostad kokos. Lika snygg som god!
Vegetariska Kinafärsroulader

Kryddiga vegetariska kinafärsroulader som passar både som snacks och på en buffé. Färsen får härlig smak av vitlök, ingefära och sesamolja.
Ramenburgare

Ett annorlunda och kul sätt att äta hamburgare på – gör egna ”nudelbröd” och servera hamburgaren med Katsusås, ägg och grönsaker.
Snabbaste currygrytan med nudlar och grönsaker

God mat behöver inte ta en massa tid. Här gör vi en snabb currygryta med Mrs Cheng´s nudlar, valfri grytbas, wokade grönsaker och kyckling eller ett veganskt alternativ. Snabbt, gott och enkelt!
Asiatiska köttbullar a la Lady och Lufsen

En asiatisk take på Lady och Lufsens berömda kärleksmåltid! Gör köttbullarna av kycklingfärs och krydda med vitlök, soja och kokosgrädde. Servera med Mrs Cheng´s nudlar och en god hoisinsås.
Ångad torsk med nori och chili-koriander Hollandaise

Vacker och underbar bakad torsk inlindad i nori och serverad med en chili-koriander hollandaise och grönsaker. Fantastiskt gott!
Sobanudlar med pak choi, ingefära och salladslök

En god nudelrätt som inte tar lång tid att göra! Wokade sobanudlar och pak choi, salladslök och ingefära som smaksätts med soja, risvinäger och socker. Servera nudlarna med stekt ägg på toppen.
Asiatisk Tofu-Skagen

En asiatisk och vegetarisk variant av Toast Skagen med tofu, babyspenat och sesamfrön. Toppas med noriflakes, koriander och lime.
Asiatisk Toast Skagen

Tänk klassisk Toast Skagen fast med en asiatisk touch! Toppas med noriflakes, koriander och lime.
Kra Pao med jasminris, färs och bönor

Kra Pao, som är en smakrik stir-fry, serverar vi med färs vi steker med chili, vitlök, bönor och kryddas med ostronsås, soja, fisksås, socker och lime. Servera med jasminris och stekt ägg.