8 personer
40 minuter

Vietnamesiska vårrullar

Ingredienser

10 st rispapper
50 gr glasnudlar
2 st avokado
0,5 st gurka
4 st salladslökar
1 kruka koriander eller bredbladig persilja
1-4 st chili, hackad färsk
1 stånd pac choi
4 msk thai sweet chili
3 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 msk lime, pressad

Så här gör du

  • Koka nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Strimla alla grönsaker tunt.
  • Marinera grönsaker och nudlar med chilisås, lime och soja. Låt det stå i kyl minst en halv timme.
  • Doppa rispapper i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma.
  • Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.
  • Servera tillsammans med soja och thai sweet chilisås.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.