Kryddiga vegetariska kinafärsroulader som passar både som snacks och på en buffé. Färsen får härlig smak av vitlök, ingefära och sesamolja.
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
200 g vegetarisk formbar färs
2 msk Mrs Cheng´s Mushroom Soy
1 msk hackad vitlök
1 msk riven ingefära
1 tsk sesamolja
1 ark smördeg
1 ägg
2 msk sesamfrön
Så här gör du
Blanda färsen med soja, vitlök och ingefära.
Lägg ut smördegsarket och lägg ut färsen.
Rulla ihop till en rulle, pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfröna.
Baka i ugn, 200° i ca 10-12 minuter.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.