Mrs Cheng´s Japansk soja och Thai Sweet Chilisås till servering
Så här gör du
Stek färsen smulig i oljan.
Tillsätt kål, morötter och salladslök, stek tills kålen är mjuk.
Smaksätt med soja, chili salt och peppar. Låt det koka tills det blir en torr färs. Låt den sedan kallna. Rör eventuellt i korianderbladen.
Pensla arket med ägg. Lägg på en sked fyllning och vik in kanterna och rulla ihop till en tät vårrulle.
Fritera rullen gyllenbrun och servera dem tillsammans med soja och chilisås.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.