4 personer

Sotad torsk

Ingredienser

4 bitar / 600g torskfilé, skinn och benfri
Marinad:
0,5 dl Mrs Chengs Japansk Soja
2 msk flytande honung
1 msk misopasta
0,5-1 tsk sesamolja
1 msk pressad citron

Så här gör du

Vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg torsken i en tät påse, slå i marinaden och låt den marinera i kyl över natten. Olja botten på en ugnsfast plåt, ta upp torsken ur marinaden och lägg den på plåten. Stek fisken i ugn, 200° i ca 10 minuter till önskad stekningsgrad. Servera fisken tillsammans med stekskyn, pressad potatis och grönsaker.

 

Till servering:
Pressad potatis.
Salladsgrönsaker.
Koriander eller bredbladig persilja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.